Spring naar de inhoud

De Blueplus Hydrolyse: een milieuvriendelijke oplossing voor een helder zwembad

Vroeger was het onderhouden van een eigen zwembad in de tuin een tijdrovende taak waarbij een overvloed aan onderhoudsproducten en chemicaliën nodig was. Die tijd is gelukkig voorgoed voorbij. Een zwembad dient nu eenmaal om van te genieten, niet om wekelijks meerdere uren aan te spenderen om het proper te houden. Bij de samenstelling van onze zwembadzelfbouwpakketten hechten we dan ook enorm veel belang aan materialen en zwembadcomponenten die het onderhoud van uw zwembad zo efficiënt mogelijk maken. De Blueplus Hydrolyse Kit is alvast één van de systemen die niet mag ontbreken in onze pakketten. In deze blogpost leggen we je uit hoe dit systeem bijdraagt aan een efficiënt zwembadonderhoud.

Zelf een zwembad bouwen blueplus hydrolise

De Blueplus Hydrolyse Kit is een geavanceerd systeem dat ontworpen is om het onderhoud van uw zwembad drastisch te vereenvoudigen. Maar hoe werkt het precies? Het systeem maakt gebruik van een proces genaamd hydrolyse, waarbij een titaniumcel wordt gebruikt om chloor te produceren. Dit chloor wordt vervolgens gebruikt om bacteriën, algen en chlooramines te vernietigen, en dit alles zonder enig residu of vervuiling achter te laten. Wat het nog milieuvriendelijker maakt, is dat het zout in uw zwembad automatisch wordt gerecycled om chloor te produceren.

Enkele voordelen van de Blueplus Hydrolyse Kit

Eenvoudig onderhoud: met de Blueplus Hydrolyse Kit behoort de tijdrovende taak van wekelijks onderhoud tot het verleden. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met eenvoudige instellingen. Uw zwembad wordt automatisch gedesinfecteerd, waardoor u meer tijd kunt doorbrengen met zwemmen en ontspannen.

Veiligheid en milieubewustzijn: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het hanteren, opslaan of kopen van chemische producten. Dit draagt niet alleen bij aan uw veiligheid, maar ook aan het behoud van het milieu.

Verbeterde gezondheid en welzijn: met de Blueplus Hydrolyse Kit kunt u genieten van kristalhelder, veilig water om in te zwemmen. Bovendien biedt zwemmen in zout water therapeutische voordelen en zijn ongemakken zoals pijnlijke ogen en een droge huid voorgoed verleden tijd.

Constante chloorproductie: De Blueplus Hydrolyse Kit heeft een geavanceerde technologie die de stroom controleert in plaats van de spanning. Hierdoor is de chloorproductie constant, zelfs onder uitdagende omstandigheden. U hoeft het chloorniveau niet voortdurend aan te passen, zoals bij andere systemen.

Zelfreinigende cellen: de Blueplus Hydrolyse Kit is uitgerust met zelfreinigende cellen, wat betekent dat uw zwembadonderhoud nog eenvoudiger wordt.

Zelf een zwembad bouwen - zwembad