Spring naar de inhoud

Heerlijk fris nieuws

Volle bouwblokken voor jouw zwembadtrap: eenvoudig en efficiënt

Om het bouwproces van onze zelfbouwers zo vlot mogelijk te laten verlopen, kiezen we bij de samenstelling van onze zwembadpakketten steeds voor duurzame materialen die gemakkelijk zelf te plaatsen zijn.

Maximaal genieten van je zwembad met een minimale energierekening: het Bluematic Smart Energy System maakt het mogelijk

Het vinden van duurzame materialen en innovatieve oplossingen die het energieverbruik van je zwembad verminderen is voor ons van essentieel belang bij de samenstelling van onze zelfbouwpakketten.

Wat zijn polystyreen blokken?

Wat zijn polystyreen blokken? Zelf je zwembad bouwen is een uitdagende klus waar heel wat stappen komen bij kijken. Eén van die stappen is het bouwen van de zwembadwand. Deze wand kan gemetst worden met zware betonblokken, maar dit is fysiek een heel zware klus. Gelukkig is er ondertussen een veel innovatievere oplossing beschikbaar: polystyreenLees meer »Wat zijn polystyreen blokken?

Zelf een zwembad bouwen, kan ik dit wel?

Zelf een zwembad bouwen, kan ik dit wel? Alvorens onze klanten de stap zetten om hun eigen zwembad te bouwen, worstelen ze vaak met één grote vraag: zelf een zwembad plaatsen, gaat mij dat wel lukken? En deze vraag is zeker niet onterecht. Er komt namelijk heel wat kijken bij de bouw van je eigenLees meer »Zelf een zwembad bouwen, kan ik dit wel?

Het belang van een kwalitatieve filter- en warmtepomp

Het belang van een kwalitatieve filter- en warmtepomp Er is geen wolkje te bespeuren, je ligt uitgestrekt op je ligstoel met een cocktail in je hand terwijl de kinderen het zwembad in- en uitspringen. Voor velen is een eigen zwembad in de tuin nog steeds een grote droom. Een droom die we door de jarenLees meer »Het belang van een kwalitatieve filter- en warmtepomp