Spring naar de inhoud

Heerlijk fris nieuws

Waarom kiezen voor polystyreen bouwblokken bij het bouwen van een zwembad?

Om de wanden van je zwembad te bouwen opteren wij voor geavanceerde polystyreen bouwblokken. Maar waarom zou je voor deze methode kiezen in plaats van bijvoorbeeld betonblokken of een voorgevormde kuip?

OGENFLEX by HAOGENPLAST liners: topkwaliteit en een ruime keuze aan kleuren en effecten

Om je zwembad volledig af te dichten en een duurzame binnenwand te creëren, maak je gebruik van een zwembadliner. Dit is een waterdichte folie die de laatste cruciale stap vormt bij het bouwen van je zwembad.

De Blueplus Hydrolyse: een milieuvriendelijke oplossing voor een helder zwembad

Het zomerseizoen loopt op zijn einde en het is tijd om na te denken over het winterklaar maken van je buitenzwembad. Het is zeer belangrijk om je zwembad te beschermen en vorstschade te voorkomen.

Zo maak je jouw buitenzwembad winterklaar

Het zomerseizoen loopt op zijn einde en het is tijd om na te denken over het winterklaar maken van je buitenzwembad. Het is zeer belangrijk om je zwembad te beschermen en vorstschade te voorkomen.

Volle bouwblokken voor jouw zwembadtrap: eenvoudig en efficiënt

Om het bouwproces van onze zelfbouwers zo vlot mogelijk te laten verlopen, kiezen we bij de samenstelling van onze zwembadpakketten steeds voor duurzame materialen die gemakkelijk zelf te plaatsen zijn.

Maximaal genieten van je zwembad met een minimale energierekening: het Bluematic Smart Energy System maakt het mogelijk

Het vinden van duurzame materialen en innovatieve oplossingen die het energieverbruik van je zwembad verminderen is voor ons van essentieel belang bij de samenstelling van onze zelfbouwpakketten.

Wat zijn polystyreen blokken?

Wat zijn polystyreen blokken? Zelf je zwembad bouwen is een uitdagende klus waar heel wat stappen komen bij kijken. Eén van die stappen is het bouwen van de zwembadwand. Deze wand kan gemetst worden met zware betonblokken, maar dit is fysiek een heel zware klus. Gelukkig is er ondertussen een veel innovatievere oplossing beschikbaar: polystyreenLees meer »Wat zijn polystyreen blokken?

Zelf een zwembad bouwen, kan ik dit wel?

Zelf een zwembad bouwen, kan ik dit wel? Alvorens onze klanten de stap zetten om hun eigen zwembad te bouwen, worstelen ze vaak met één grote vraag: zelf een zwembad plaatsen, gaat mij dat wel lukken? En deze vraag is zeker niet onterecht. Er komt namelijk heel wat kijken bij de bouw van je eigenLees meer »Zelf een zwembad bouwen, kan ik dit wel?

Het belang van een kwalitatieve filter- en warmtepomp

Het belang van een kwalitatieve filter- en warmtepomp Er is geen wolkje te bespeuren, je ligt uitgestrekt op je ligstoel met een cocktail in je hand terwijl de kinderen het zwembad in- en uitspringen. Voor velen is een eigen zwembad in de tuin nog steeds een grote droom. Een droom die we door de jarenLees meer »Het belang van een kwalitatieve filter- en warmtepomp