Spring naar de inhoud

OGENFLEX by HAOGENPLAST liners: topkwaliteit en een ruime keuze aan kleuren en effecten

Om je zwembad volledig af te dichten en een duurzame binnenwand te creëren, maak je gebruik van een zwembadliner. Dit is een waterdichte folie die de laatste cruciale stap vormt bij het bouwen van je zwembad. In tegenstelling tot de voorgaande stappen, wordt het plaatsen van de liner nauwgezet uitgevoerd door een ervaren linerlasser. Deze professional zorgt ervoor dat de inbouwdelen zorgvuldig uitgesneden en gemonteerd worden zodat nergens nog een druppel water kan ontsnappen.

Voor het samenstellen van onze zelfbouwpakketten kiezen we steevast voor topkwaliteit en dat is bij de keuze van onze liners niet anders. De OGENFLEX by HAOGENPLAST biedt een uitgebreide reeks opties die niet alleen functioneel maar ook esthetisch zeer aantrekkelijk zijn. Deze liner is opgedeeld in 4 lagen: een hoogwaardige, UV-bestendige PVC laag, een stevig polyester rooster, een tweede PVC laag die naast UV-bestendig ook schimmelwerend is en tot slot nog een vernislaag ter bescherming van vlekken. Kortom: 4 lagen die resulteren in een liner van topkwaliteit.

Voordelen van de OGENFLEX by HAOGENPLAST

Dankzij de 4-lagen structuur van deze liner zijn er heel wat functionele voordelen:

UV-stabiliteit en kleurbestendigheid: Hierdoor blijven de kleuren van de zwembadliner helder en levendig, zelfs onder invloed van langdurige blootstelling aan de zon.

Gemakkelijk te lassen en een uitzonderlijke heteluchtlassterkte: Dankzij de geavanceerde technologieën is deze liner gemakkelijk te lassen. De uitzonderlijke heteluchtlassterkte zorgt voor een naadloze verbinding, wat essentieel is voor een duurzame en lekvrije zwembadvoering.

Uitstekende slijtvastheid: De zwembadliner van OGENFLEX staat bekend om zijn uitstekende slijtvastheid. Dit betekent dat de liner bestand is tegen dagelijkse slijtage en langdurig gebruik, waardoor de levensduur van het zwembad wordt verlengd.

Bescherming tegen superchloorvorming: OGENFLEX biedt effectieve bescherming tegen superchloorvorming. Dit is cruciaal omdat chloor vaak wordt gebruikt om zwembadwater te desinfecteren, maar overmatig gebruik kan schadelijk zijn voor materialen. De liner is ontworpen om hiertegen bestand te zijn.

Exclusieve vlekbestendigheid: Een opmerkelijke eigenschap van OGENFLEX is de exclusieve vlekbestendigheid. Hierdoor blijft de zwembadliner vrij van vlekken, zelfs in situaties waarin andere materialen gevoelig zijn voor verkleuring.

Vloeibare PVC-membraanafdichting: Met een vloeibare PVC-membraanafdichting wordt de duurzaamheid van de liner verhoogd. Deze afdichting versterkt de structuur van de folie, waardoor de liner bestand is tegen invloeden van buitenaf en een langere levensduur heeft.

Sterke kwaliteitsgarantieprocessen: Dit waarborgt dat de liner voldoet aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor gebruikers kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van het product.

zelfbouw zwembad in roeselare met boordsteen

Ruime keuze aan kleuren en effecten

Naast heel wat functionele voordelen heeft deze liner ook een zeer ruim assortiment aan kleuren en uitvoeringen gaande van standaardkleuren zoals blauw en grijs tot speciale effecten zoals mozaïek, hout, tegel,…

OGENFLEX CLASSIC

Deze uitgebreide reeks biedt een rijke variëteit aan keuzes om naadloos aan te sluiten bij de stijl van jouw droomzwembad. Er zijn maar liefst 8 standaard kleuren om uit te kiezen: wit, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, zand, lichtgroen, lichtblauw en blauw. Bovendien is deze liner ook beschikbaar met antislip om jouw zwembad extra veilig te maken.

OGENFLEX STONEFLEX 3D

De OGENFLEX STONEFLEX 3D collectie gaat iets verder dan de gebruikelijke standaard kleuren en introduceert een unieke driedimensionale esthetiek. Deze 3D-effecten imiteren de natuurlijke schoonheid van materialen zoals beton, ivoor of marmer en brengen een levendig palet van texturen en kleuren. Deze collectie bestaat uit de effecten sand, bazelet, pearl, concrete, royal, ivory en slate.

OGENFLEX STONETILE

Hou je van mozaïek, dan zal je wellicht kiezen voor een van de effecten uit de OGENFLEX STONETILE collectie. Deze mozaïek liner zorgt moeiteloos voor een elegante uitstraling van je zwembad en is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: silver, metallic silver en metallic blue.

Voor wie de tijdloze elegantie van een tegelzwembad waardeert, is de OGENFLEX STONETILE collectie met tegel look & feel de perfecte keuze. Met een aanbod van maar liefst vier verfijnde uitvoeringen (golden,elegance, grey en emerald) biedt deze reeks de mogelijkheid om een zwembadomgeving te creëren die de vertrouwde esthetiek van tegels omarmt.

OGENFLEX LARCH

Voor degenen die een warme en natuurlijke uitstraling in hun zwembad willen integreren, vormt OGENFLEX LARCH de perfecte keuze. Deze innovatieve reeks biedt een uiterst realistische imitatie van hout, zonder de nadelen van echt hout.