Wie zijn wij?

Ooit hadden wij als gezin met 4 kinderen een droom …. een zwembad in de tuin. Na enkele offertes opgevraagd te hebben, bleek dat budgetair niet haalbaar. Via via kregen wij toen voor het eerst te horen dat er in het buitenland zelfbouwpakketten bestondenHet zou een flinke uitdaging worden om alles hier te krijgen. Maar de kinderen waren laaiend enthousiast, dus waagden we de stap.
 
Wij bouwden ons ‘zelfbouwzwembad’ zonder handleiding noch ondersteuning. (Dat heeft destijds onze woordenschat aan vloeken en vuile woorden flink uitgebreid.) Niet altijd even makkelijk dus, maar wel de beste leerschool. Vrienden en kennissen waren zo positief over het eindresultaat én het budget dat wij hadden betaald Dat bracht ons op het idee om andere gezinnen te helpen ook hun droom te verwezelijken.
 
Ondertussen hebben we de materialen waar we minder tevreden over waren, vervangen door andere en betere.  Ook dat is een leerschool geweest. Enkele jaren verder hebben wij nu een knowhow waar we best trots op zijn. Wij weten wat er te krijgen is op de internationale markt. We weten wat goed is, en we weten wat beter is. We hebben contacten met verschillende merken en groothandelaars. En zo kunnen we je een uniek gamma aanbieden waar we je uitgebreid over kunnen informeren. Een zwembad hoeft geen immense investering te zijn. Als je een beetje handig bent en de handen uit te mouwen wil steken, dan lukt het zeker om jullie droomzwembad zelf te bouwen.
 
Op onze hulp mag je alvast rekenen. Je krijgt van ons een gedetaillerde handleiding waar alle stappen mooi uitgelegd worden. Als extra ondersteuning bieden wij jullie de mogelijkheid om naar onze toonzaal te komen waar alle stappen tentoongesteld staan zodat je duidelijk kan zien hoe alles moet worden gebouwd. Wij stellen de toonzaal enkele avonden per week ter beschikking van onze klanten. Indien je bepaalde werken niet ziet zitten, dan brengen wij jou in contact met een vakman die in regie de werken uitvoert. Wij stellen materiaal (tenten, stutmateriaal) ter beschikking voor onze klanten zodat elke stap in het bouwproces een haalbare zaak blijft. Ook blijven wij gedurende het hele proces bereikbaar voor advies of hulp.
 
Je ziet het: we zijn geen webshop, maar wel een bedrijf met échte mensen. Mensen die ook echt bereikbaar en aanspreekbaar zijn. Mensen die je ondersteunen en begeleiden.
 
En we kunnen je verzekeren: je eerste duik in je eigen zelfgebouwd zwembad vergeet je nooit!