Spring naar de inhoud

Wie zijn wij?

Ooit hadden wij als gezin met 4 kinderen een droom …. een zwembad in de tuin. Na enkele offertes opgevraagd te hebben, bleek het budgetair niet haalbaar. Via via kregen wij toen voor het eerst te horen dat er in het buitenland zelfbouwpakketten bestondenHet zou een flinke uitdaging worden om alles hier te krijgen. De kinderen waren alvast laaiend enthousiast, dus waagden we de stap.
 
Wij bouwden ons ‘zelfbouwzwembad’ zonder handleiding noch ondersteuning. (Dat heeft destijds onze woordenschat aan vloeken flink uitgebreid.) Niet altijd even makkelijk dus, maar wel de beste leerschool. Vrienden en kennissen waren zo positief over het eindresultaat én het budget dat wij hadden betaald. Dit bracht ons op het idee om andere gezinnen te helpen ook hun droom te verwezenlijken.
 
Nu enkele jaren later hebben wij een knowhow waar we best trots op zijn. Wij weten wat er te krijgen is op de nationale én internationale markt. We weten wat goed is, en we weten wat beter is. We hebben contacten met verschillende merken en groothandelaars. Zo kunnen we onze zelfbouwers een uniek gamma aanbieden. Een zwembad hoeft geen immense investering te zijn. Als je een beetje handig bent en de handen uit te mouwen wil steken, dan lukt het zeker om jullie droomzwembad of zwemvijver zelf te bouwen. We hebben ons sinds geruime tijd nu ook toegelegd op het zelf bouwen van zwemvijvers.  
 
Op onze hulp mag je alvast rekenen. Je krijgt van ons een gedetailleerde handleiding waar alle stappen mooi uitgelegd worden. Wij bieden jullie de mogelijkheid om naar onze toonzaal te komen waar alle stappen tentoongesteld staan zodat je duidelijk kan zien hoe alles moet worden gebouwd. Indien je bepaalde werken niet ziet zitten, dan brengen wij jou in contact met een vakman die in regie de werken uitvoert. Wij stellen materiaal (tenten en stutmateriaal) ter beschikking voor onze klanten zodat elke stap in het bouwproces een haalbare zaak blijft. Ook blijven wij gedurende het hele proces bereikbaar voor advies of hulp.
 
Je ziet het: we zijn geen webshop, maar wel een bedrijf met échte mensen. Mensen die bereikbaar en aanspreekbaar zijn, die je ondersteunen en begeleiden.
 
En we kunnen je verzekeren: je eerste duik in je eigen zelfgebouwd zwembad of zwemvijver vergeet je nooit!